© Baykuş Haber

Batmanda el sanatları sergisine yoğun ilgi

BATMAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE AÇILAN EYS KURSLARI EĞİTMENLERİN KURSİYERLERİYLE BİRLİKTE AÇTIĞI RESİM VE EL SANATLARI SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Eğitim Yönetim Sistemi (EYS) kurslarına katılan eğitmenlerin ve kursiyerlerin el sanatları ve resim çalışmalarını sergileyen bir etkinlik büyük ilgi gördü. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşen "El Sanatları Sergisi" adlı etkinliği, sadece eğitmenler, kursiyerler ve veliler değil, aynı zamanda şehirdeki vatandaşlar da ziyaret etme fırsatı buldular. Serginin açılışını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, "EYS kurslarımız ve Halk Eğitim Merkezi'nin katkılarıyla düzenlenen el sanatları kurslarına olan ilginin yüksek olması bizi son derece memnun ediyor. Sergide sergilenen eserler, emek ve yetenek dolu. Bu resimler, geçmişi hatırlatıyor. Tüm eserlerde büyük bir emek ve özveri görülüyor. Sanatseverlerin bu etkinliğe ilgi göstermesi de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Serginin açılışına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik, gençlik spor şube müdürleri, Halk Eğitim Merkezi şube müdürleri ve davetliler de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER