© Baykuş Haber

Batmanda halk eğitim merkezi kursiyerleri çalışmalarını sergiledi

BATMAN’DA "HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI" NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE KURSİYERLER ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİ.

Batman'da, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında öğrencilerin çalışmalarını sergilediği bir etkinlik düzenlendi. Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik, merkezin bahçesinde gerçekleştirildi. Katılımcılar, bu organizasyon sayesinde öğrencilerin yıl boyunca ürettikleri eserleri stantlarda inceleme fırsatı buldular.

Etkinliğe katılan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, stantları ziyaret ederek öğrencilerin eserlerini yakından inceledi. Hayat Boyu Öğrenmeden sorumlu Şube Müdürü Bilgiye Pala, etkinlikler çerçevesinde bayanların yıl boyunca ürettiği el emeği ürünlerin sergilendiğini belirtti.

Pala, katılımcılara teşekkür ederek, "Kurslarımız dönem boyunca devam etmektedir. Şu anda 100 bini aşkın kursiyerimiz ve 7 bin 165 usta öğreticimiz ile birlikte faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bugün gayet heyecanlıyız, keyifliyiz, mutlu bir gün geçirdik. Bayanlarımızla bu tür etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Halk Eğitim Merkezi Şube Müdürü Bilal Serik ve birçok vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER