© Baykuş Haber

Batmandan ragbide Türkiye şampiyonluğu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, okul sporları faaliyet programında yer alan Ragbi Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Denizli'de düzenlenen finallerde, 32 takımın yarıştığı şampiyonada Batman Kültür Ortaokulu, tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bu önemli başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek, Ragbi branşında küçük kızların Türkiye şampiyonluğunu elde etmelerinin ardından yeni zaferlere olan inançlarının arttığını vurguladı. Özperk, öğrencileri tebrik ederek, "Öncelikle Kültür Ortaokulu'nun küçük kız takımını kutlarım. Batman'ı ve okullarını gururla temsil ettiler. Hepsinin alnından öpüyorum. Kurum olarak farklı spor branşlarına yönelerek desteklemeye devam edeceğiz. İlimizde son 3-4 yıldan bu yana özellikle okullarımızda tanınmaya başlayan ragbi sporunu daha üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Batman Kültür Ortaokulu'nun bu zaferi, şehirlerini gururlandırmaya devam eden bir dizi sporcu ve öğrencinin yetiştiği bir okul olduğunu gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER