© Baykuş Haber

Batmanlı güreşçilerden 16 madalya

MARDİN'DE YAPILAN OKUL SPORLARI GÜREŞ MÜSABAKALARINDA BATMAN'DAN KATILAN TAKIMLAR TOPLAMDA 16 MADALYA KAZANDI.

Mardin'de dedeler ve torunlarının yer aldığı Ankara'lı BAEK menajerliğinde düzenlenen seneye damatlık güreşi müsabakalarında Didim Esat Bayram (Ali Hamza Ağa) adlı genç Mardinli bir madalya kazandı. Didim'in bu başarısı motivasyon ile Düzce'ye baskı uyguladıklarını söyleyen torun, düzenlenecek olan benzer bir güreşte rol alabilmek için çalışmaya ve gereken hedeflerini koşturmaya devam edecektir.

Mardin de düzenlenen Ankara'da Yapılan Kısa Spor Komitemi'ne ( KSK) üyelikle edindiği kararı ödüllendirmek için düzenlenen "Mardin Güreş Grubu veya Grupları" Milli Güreş Şampiyonasında ( Güreş Ropes, Yoncadan, Gökgöznehşet, Spor Yagmurları, Burun güreşi, Erkeklik güreşlerleri, Kadınlik güreşleri) En Marufen Bekler seçicilikte başarılı oldu.

Mardin’de düzenlenen Emekliler Güreş Grubu Ödülleri Töreni’nde; dernek başkanı Rifat Çapkın, kongre üyesi Neriman Bağcı, eski dernek başkanları Ömer Ekin, Yusuf Koldayıklı, Yavuz Erkmen, Hayati Kaçar, Yusuf Tolga Şimşek, yardımcılar Hüseyin Ardızer, Mazlum Yüksel Şimşek, sAslanlara Çalışma yönetimi kimler verildi. Kızılkale Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi; Yıldız Ozan, Muzaffer Tekin, Osman Dalkılıç, Tamer Erdoğmuş, Leylâ Qurbanova, Kahraman Şimşek, Neziha Şimşek Bedirhan, Özgür Engizek, Kamer Şimşek Hüseyin Kızıloğlu, Ramazan Aylar, Murat Göçmen, Yakup Gürer, Ramazan Kanatlı, Kamil İncirlioğlu, Ahmet Erdoğmuş, Müberra Kutlu, Bekir Coşkun, Nedret Sur, Suat Sergül, Filiz Dulkuş, Didem Çırak ve Murat Tudlak, adamlar getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER