© Baykuş Haber

BAU Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavı başvuruları devam ediyor

SANATSAL ALANDA BİLİMSEL ÜRETİMLERE İMZA ATMIŞ AKADEMİSYENLERİN YANI SIRA MÜZİK VE SAHNE SANATLARI ALANINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP OLAN SANATÇI KADROSUYLA, BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI ÖZEL YETENEK SINAVI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR.

Sanatsal alanda bilimsel katkıları olan akademisyenler ve müzik ile sahne sanatlarının önemli isimlerinden oluşan bir kadro ile Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuvarı, Özel Yetenek Sınavı başvurularını kabul etmeye devam ediyor.

Bu yenilikçi konservatuvar, sanatçıları yapay zeka temelli üretimlerle yetiştirerek çağın gereksinimlerine uygun sanatçılar yetiştirmeyi hedefliyor. BAU Konservatuvar Müzik, Müzik Teknolojisi ve Sahne Sanatları bölümleri için Özel Yetenek Sınavları başvuruları, 7 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Başvuran adaylar, sınavı online veya yüz yüze mülakat şeklinde tercih edebilecekler.

Konservatuvar binası, güncel gereksinimlerin ötesinde donatılmış durumda ve öğrencilere evrensel estetik mirası katkıda bulunmaları ve sanatsal yeteneklerini geliştirmeleri için mükemmel bir ortam sunuyor. Bu konservatuvar, performans sanatçıları, akademisyenler, besteciler, ses tasarımcıları ve araştırmacı sanatçıları yetiştirmeyi amaçlıyor.

Sınavı kazanan öğrenciler, Müzik Bölümü'nde icra, yorum ve bestecilik gibi alanlarda kendilerini geliştirebilecekler. Müzik Teknolojisi Bölümü, müzik yazılımları, tonmaisterlik, aranjörlük, ses fiziği ve elektronik müzik besteciliği gibi önemli alanlarda öğrencilere fırsatlar sunuyor. Sahne Sanatları Bölümü ise oyunculuk, tiyatro, dans, kamera oyunculuğu, eğitimde drama ve müzikal tiyatro gibi birçok alanda öğrencilere geniş bir öğrenim sağlıyor.

Adaylar için iyi bir haber, sınav başvurusu için ücret alınmıyor. Başvurular, BAU Konservatuvar resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Adayların, niyet mektubu yazarak başvurularını tamamlamaları gerekecek.

Detaylı bilgilere 17 - 22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek sınav için https://aday.bau.edu.tr/ozelyetenek adresinden ulaşılabilecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER