© Baykuş Haber

Bayburt Anadolu Mektebi öğrencileri Aytmatov İl Panelinde bir araya geldi

BAYBURT ANADOLU MEKTEBİ ÖĞRENCİLERİ AYTMATOV İL PANELİNDE BİR ARAYA GELDİ

Bayburt'ta gerçekleşen Yazar Okumaları ve Cengiz Aytmatov İl Paneli, Anadolu Mektebi Bayburt’ta projesi kapsamında düzenlendi. Bu özel etkinlik, liseli öğrencileri Bayburt Fen Lisesi'nde bir araya getirdi ve Cengiz Aytmatov'u değerlendirdi.

Panel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edildi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Panelde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, gençlerin edebiyat dünyasının önemli figürlerini ve eserlerini tanımalarını ve içselleştirmelerini sağlamak amacıyla yürütülen bu projenin gelecekte de devam edeceğini ifade etti ve tüm katılımcılara ve panelistlere teşekkür etti.

Panelistler arasında yer alan Bayburt Fen Lisesi, Milli İrade Anadolu Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi öğrencileri, okudukları eserler üzerinden Cengiz Aytmatov'un insan, yaşam ve dünya hakkındaki düşüncelerini aktardılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER