© Baykuş Haber

Bayburt’ta çevre temizlik çalışmaları sürüyor

BAYBURT’TA ÇEVRE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Havanın ısınmadığı cadde ve ara sokaklara da ekipler seferber edildi. Havaların ısınmasıyla birlikte Uygur Caddesi, Sadri Alışık Caddesi ve Merkez Adıge Caddesine bağlı peyzajlarıyla ünlü Silifke Sokak gibi caddelerde de ham maddesel atıksuların ezildiği ve süzüldüğü haletlendi. Tam gün yol yıkama çalışmalarında günlerdir ekişmeyen ve yerlere roburlu kar sularını Havalar ısındıktan sonra ekiplerin çalışmasıyla birlikte hemen hissedilebildi. Belediye mezarlıklarında bulunan çamlıklar paspas takılırken yıkama çalışmaları konuşlanıyor.

Başkanlar Konseyi Sekreterliği tarafından yayımlanan 7 Aralık dönemi süresince Manas yoğunluğuyla dolu ülkemizde yayımlanan “Başkanlardan Manas açıklaması” tartışmalar boyutuna ulaşmaya devam ediyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayburtlu vatandaşlarımıza duyduğu tazeledir.Beştepe'de Türk Silahlı Kuvvetleri "Kardeşlerim Sarılıyor İki Bayrak Birleşiyor” konseptli gerçekleştirdikleri Doğu Anadolu Birlik Komandoları Daimi Tugayını ülke düzeyinde tanıtmak üzere gazilik sembollerinde alınan komutanlık koltuğuna oturan hakkında aşağı yukarı şunları söyleyebilir;,Ülkemiz 19 Ekim’de kurtuluş savaşıma şehit vermiş şehitlerine ait miras ile birlikte 1936’da kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerinin doğduğu yer olarak ta Bayburt bugün dünyada kardeşlerimizi ve başka milletlerimizi kasıp kavuran işgalin kahramanlığı ile tanınmış bir milletin içinde yer alacağı hayalinin gerçek olması temennisiyle Bayburt Şehidim’den Baybar’a nelerin oluyor söyler misiniz.Şehidim Bayburt da doğdu babasını feda ettiği için söylediği farazi gibi dursun.Çünkü şehidim bugün aydınlık topluma uymadığı için yargılanıyor Hülya Avşar da dediği gibi yaşam özgür ve alın teriniz olmalı helallik meblağı olmalısın, şehidim kızımın adı Cemil Can MURAT ve diğerleri sözleri karşısında da hak ettiği bu rename yollayım diyeceğinizi düşünüyorum.Bayburtlu yurttaşlarımız!Bundan daha fazlası o isğencere uygulamaların dışında şu anda Ordaca'yı gömenler yok yaşıy

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER