© Baykuş Haber

Bayburtta geleneksel bayramlaşma Şingah Mahalle Odasında gerçekleşti

BAYBURT’TA HER BAYRAM GERÇEKLEŞTİRİLEN VE GELENEK HALİNE GELEN 'BAYRAMLAŞMA TÖRENİ’ BU KURBAN BAYRAMI'NDA ŞİNGAH MAHALLE ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİ

Bayburt'ta gelenek haline gelen "Bayramlaşma Töreni," bu Kurban Bayramı'nda Şingah Mahalle Odası'nda gerçekleştirildi. İl protokolü ve halkın katıldığı bu bayramlaşma töreninde Vali Cüneyt Epcim, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci gibi önemli isimler, vatandaşları bayramlarını tebrik ettiler.

Başkan Pekmezci, toplulukla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, hayırlı bayramlar diledi ve bayramlaşma törenine katılanlara teşekkürlerini iletti.

Vali Epcim, tüm İslam aleminin bayramını kutlarken, bayramlaşma törenine katılanlara teşekkür etti.

Memleketi Bayburt'a Kurban Bayramı ziyareti için gelen ve büyük bir sevgiyle karşılanan eski İç İşleri Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Bayburtlularla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Güney, mahalle odasında İç İşleri Bakanı olduğu döneme dair hatıralarını paylaşarak, Bayburtluların bayramını tebrik etti ve yakın zamanda yeniden Bayburt'a geleceğini sözlerine ekledi.

Bayramlaşma törenine Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, İç İşleri Eski Bakanı Ülkü Gökalp Güney, Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Garnizon Komutanı Topçu Albay Zekeriya Tosun, İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, kurum amirleri, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER