© Baykuş Haber

Bayern Münih, İspanyol başantrenör Pablo Laso ile anlaştı

THY EUROLEAGUE EKİPLERİNDEN BAYERN MÜNİH, İSPANYOL BAŞANTRENÖR PABLO LASO'NUN TAKIMIN BAŞINA GETİRİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

THY Euroleague takımlarından Bayern Münih, yeni başantrenörlerini duyurarak Andrea Trinchieri'nin yerine İspanyol koç Pablo Laso'yu takımın başına getirdiğini açıkladı. Kulüp, Laso ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalandığını belirtti.

55 yaşındaki Pablo Laso, imza töreninde yaptığı konuşmada, Münih'te bulunmanın kendisi için büyük bir onur ve zevk olduğunu ifade etti. Geçmişte EuroLeague ve Almanya Ligi'nde başarı elde etmek istediğini söyleyen Laso, başarının sadece EuroLeague şampiyonluğu ile ölçülmemesi gerektiğini vurgulayarak, Bayern'in başarısına katkı sağlamak için kararlı olduğunu belirtti.

Kulüp Başkanı Herbert Hainer ise Laso'yu takıma katmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Laso'nun Real Madrid ile elde ettiği büyük başarıları hatırlatan Hainer, onun Bayern'e yeni bir meydan okuma getireceğini ve kulüp vizyonuna inandığı için memnun olduklarını dile getirdi.

Pablo Laso, son 10 sezondur Real Madrid'i çalıştırarak 2 EuroLeague şampiyonluğu ve 6 İspanya Basketbol Ligi şampiyonluğu gibi önemli başarılar elde etmiş bir teknik direktördür. Bayern Münih, onun liderliğinde yeni bir döneme hazır adım atmış görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER