© Baykuş Haber

Bayraklıda ilaçlama seferberliği

BAYRAKLI BELEDİYESİ, HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE ARTAN SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.

İzmir Bayraklı Belediyesi, sıcak hava koşullarının etkisiyle artan sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı. Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmalarına odaklandı. Üç tam donanımlı araç ve uzman personel ile gerçekleştirilen çalışmalar, ilçenin her gününü kapsayacak şekilde devam ediyor. Belediye ekipleri, vatandaşların taleplerini de göz önünde bulundurarak, yeşil alanlar, çöp konteynerleri, dere kenarları ve mahallelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu yoğun ilaçlama faaliyetleri, Bayraklı sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılanıyor.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konuyla ilgili şunları söyledi: “Sıcak yaz günlerinin artmasıyla birlikte sivrisinek ve haşerelerin sayısında artış yaşanıyor. Bu nedenle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini önemsiyor ve tüm sokaklarda kesintisiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız, yaz mevsiminin huzurlu ve rahat bir şekilde geçmesini sağlamak.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER