© Baykuş Haber

Bayraklıda yaz spor okulları başlıyor

Her yıl binlerce çocuğu spor okullarında bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, bu yaz da 21 farklı branşta spor yapma fırsatı sunacak. 5 yaş ve üzerindeki çocuklar ile yetişkinler, 3 Temmuz'da başlayacak yaz spor okullarına katılabilecekler.

Bayraklı Belediyesi'nin yaz dönemi spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, jimnastik, badminton, tenis, bale, kick boks, karate, güreş, zumba, pilates, aerobik, pickleball, bocce ve yoga gibi birçok branşta kurslar düzenlenecek. Ayrıca özel gereksinimli sporculara yönelik tenis, pickleball ve basketbol gibi kurslar da sunulacak.

Başvurular, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi'nde kabul edilecek. Detaylı bilgi için ise 02323712300 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Yaz spor okullarına bekliyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza destek olmak, spor yapmalarını teşvik etmek bizim için çok önemli. Sporun sağlığa ve karakter gelişimine katkısını biliyoruz, bu nedenle bu tür etkinliklerle gençlerimizi bir araya getiriyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER