© Baykuş Haber

Bayram alışverişlerinde öncelik yerel esnafın olmalı

DENİZLİ ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET ALİ ERBEĞİ, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ALIŞVERİŞLERİNDE YEREL ESNAFIN TERCİH EDİLMESİNİ İSTEDİ. ERBEĞİ, “MAHALLE ESNAFI, YEREL ESNAFLARIMIZDAN ALIŞVERİŞ YAPALIM Kİ, ESNAFIMIZ VE SANATKARLARIMIZ AYAKTA KALSIN ” DEDİ.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, yerel esnafın tercih edilmesi çağrısında bulundu. Erbeği, vatandaşlara yerel esnaftan alışveriş yapma çağrısında bulunarak, "Mahalle esnafı, yerel esnaflarımızdan alışveriş yapalım ki, esnafımız ve sanatkarlarımız ayakta kalsın" dedi.

Erbeği, Kurban Bayramı alışverişlerinde yerel esnafları tercih etmenin önemini vurgulayarak, yerel esnafın Denizli'nin katma değerine katkı sağlayan işletmeler olduğunu belirtti. Ayrıca, yerel esnafın bayram alışverişinin, yıl boyunca yapılan satışlara destek olduğunu ve işlerine yatırım yapma fırsatı sunduğunu ifade etti.

Ayrıca, internet üzerinden alışveriş yapma imkanı sunan yerel esnafların olduğunu da belirten Erbeği, vatandaşları yerel esnafı tercih etmeye ve bu alışkanlığı gelecek nesillere aktarmaya çağırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER