© Baykuş Haber

Bayram öncesi otobüs biletlerine yoğun talep

Kurban Bayramı tatili öncesi, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda otobüs biletleri hızla tükeniyor. Seyahat firmaları, yoğun talep nedeniyle ek seferler düzenlemeye hazırlanıyor. Bir seyahat firmasının yetkilisi olan Cem Kıral, normal seferlerinin hızla dolmaya başladığını ve son güne bırakanların yer bulmalarının zorlaştığını belirtti. Ayrıca, bilet fiyatlarında da artış yaşandığını ifade etti.

Kıral, "Bilet satışları şu anda tükenmek üzere. Normal seferlerimiz doldu, ilave seferleri hazırlamaktayız. Arife gününe kadar tüm seferlerimiz dolu durumda. Güzel bir bayram geçireceğimize inanıyoruz. Kazasız, belasız bir bayram olur, hepimiz için. Okullar kapanıp, üniversite sınavı bittikten sonra bayram hazırlığı başlıyor. O süre zarfında da geçen yıla göre yoğunluk aynı durumda" dedi.

Ayrıca, bayram öncesi bilet fiyatlarının arttığını ve yakıta gelen zamların fiyatlara yansıtıldığını belirten Kıral, vatandaşların biletlerini erken almasını önerdi. Son güne bırakanların yer bulma konusunda zorluk yaşayabileceğini söyledi.

Yolcular da biletlerini önceden almalarının avantajını vurgulayarak, bayram için memleketlerine veya tatil bölgelerine gitmek isteyenlerin erken hareket etmelerinin önemli olduğunu ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER