© Baykuş Haber

Bayram tatili dönüşü az daha faciayla sonuçlanacaktı

TEKİRDAĞ’DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA, KURBAN BAYRAMI İÇİN GİTTİKLERİ MEMLEKETLERİNDEN GERİ DÖNEN AİLE, ÖLÜMÜN EŞİĞİNE GELDİ. YAN YATAN ARAÇTA BULUNAN 7 KİŞİLİK AİLE ŞANS ESERİ KAZADAN HAFİF YARALI OLARAK KURTULDU.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinden Samsun'a gitmek üzere yola çıkan ve Kurban Bayramı tatili sonrası dönüş yolunda bulunan Aydoğdu ailesi, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşadığı bir trafik kazasında ölümden döndü. Ailenin içinde bulunduğu araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Bu şanssız kaza sonucu 5'i çocuk 7 kişi hafif şekilde yaralandı.

Tugay Kavşağı ve Cezaevi Kavşağı olarak bilinen bölgede gerçekleşen kaza, Abdurrahman Aydoğdu'nun yönetimindeki 59 TG 678 plakalı aracın kontrolünün kaybedilmesiyle meydana geldi. Yan yatan araç içindeki sürücü Abdurrahman Aydoğdu, eşi Aygül Aydoğdu ve çocukları F.A., Y.A., Y.E.A., S.A. ve F.A. hafif yaralarla kazadan kurtuldu.

Kaza sonrasında olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından, polis ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan aile üyeleri, tedavileri için Çerkezköy Devlet Hastanesine götürüldü. Kazaya tanıklık edenlerin haber vermesi sonucu gelen yardım ekipleri sayesinde ailenin can güvenliği sağlandı.

Kaza nedeniyle trafikte kısa süreli aksamalar yaşandı, ancak aracın kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Kazanın detayları ve nedeni tam olarak belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Aile, şans eseri bu kaza sonucu daha ciddi yaralanmalardan kurtuldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER