© Baykuş Haber

Bayram tatili öncesi lastik değişimine talep yüzde 60 arttı

BAYRAM ÖNCESİ ARAÇ BAKIMLARINI AKSATMAK İSTEMEYEN SÜRÜCÜLER, HEPSİBURADA PREMİUM’UN YÜZDE 50 İNDİRİMLİ LASTİK DEĞİŞTİRME UYGULAMASINDAN FAYDALANIYOR. LASTİK DEĞİŞİM TALEPLERİNDE ÖNCEKİ HAFTALARA GÖRE YÜZDE 60’LIK ARTIŞ YAŞANDI.

Bayram öncesinde araç bakımlarını aksatmak istemeyen sürücüler, Hepsiburada Premium'un sunduğu yüzde 50 indirimli lastik değiştirme hizmeti ile araçlarını güvenle yolculuğa hazırlıyor. Bu özel hizmete olan talep, son haftalarda yüzde 60'lık bir artış gösterdi.

Türkiye'nin en önde gelen e-ticaret markalarından biri olan Hepsiburada, Temmuz ayında başlattığı ve 1 milyonun üzerinde üyeye ulaşan Hepsiburada Premium ile müşterilerine özel avantajlar sunuyor. Hepsiburada Premium üyeleri, yüzde 50 indirimli lastik montajı hizmetinden faydalanarak zaman ve para tasarrufu sağlıyor. Ayrıca, güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi garanti altına alınıyor.

Hepsiburada'nın verilerine göre, Haziran ayının ilk iki haftasında, önceki aya kıyasla yüzde 60 daha fazla talep görüldü. Özellikle bayram tatili öncesinde uzun yolculuk yapacak sürücüler, bu yüzde 50 indirimli lastik montaj hizmetine büyük ilgi gösteriyor. Bu hizmet, araçlarının lastiklerini değiştirmek veya yenilemek isteyenler için bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

Hizmet, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Yalova, Antalya ve Manisa illerinde geçerli. Müşteriler, oto lastik ürünü satın alırken aynı zamanda "montaj hizmeti"ni de sepetlerine ekleyerek bu özel avantajdan yararlanabiliyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER