© Baykuş Haber

Bayram tatili yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’da bayram tatiline giden ailenin otomobili yoldan çıkıp devrildi. Kazada Asel Kesik (2) yaşamını yitirdi, 8 aylık hamile annesi Hüsra Kesik’in (36) de olduğu 5 yakını yaralandı.

Aksaray'da bayram tatili için yola çıkan bir ailenin otomobili, feci bir kaza geçirdi. Kazada 2 yaşındaki Asel Kesik hayatını kaybederken, 8 aylık hamile olan annesi Hüsra Kesik (36) dahil 5 aile üyesi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 17. kilometresinde gerçekleşti. İstanbul'dan Diyarbakır'a bayram tatili yapmak için yola çıkan Lütfü Kesik (30), yönetimindeki 34 FMA 976 plakalı otomobilin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı ve devrildi. Araçta bulunan sürücü Lütfü Kesik, eşi Hüsra Kesik, 2 yaşındaki Asel, 7 yaşındaki Ömer Asaf, 5 yaşındaki Hızır Ali Kesik ve baldızları Miray Bakı (30) yaralandı. Baba Lütfü Kesik, araçta sıkıştı ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Lütfü Kesik, hastaneye giderken ağlayan oğulları Ömer ve Hızır Ali'yi teselli etmeye çalıştı ve kızı Asel hakkında bilgi sordu. Ancak maalesef, hastaneye ulaştığında Asel Kesik kurtarılamadı. 8 aylık hamile olan Hüsra Kesik'in durumu ise ciddiyetini koruyor. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER