© Baykuş Haber

Bayram tatilinde evleri boş kalacak ailelere kritik güvenlik kamerası uyarısı

DOKUZ GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI TATİLİNİ ŞEHİR DIŞINDA DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER VATANDAŞLAR BİR YANDAN BAYRAM DİĞER YANDAN DA TATİL HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR.

Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyenler, evlerinin güvenliğini sağlamak için güvenlik kamerası sistemleri hakkında uyaranlar arasında yer alıyor. Elektronik sistemler dükkanında çalışan Yasin Kemal Yılmaz, tatil süresince evlerinin güvende olmasını isteyen ailelerin, güvenlik kamerası sistemi kurulumunu tercih ettiklerini belirtti.

Yılmaz, tatilcilerin evlerini mobil cihazlarından izleyebilecekleri bir sistem kurduklarını söyledi. Bu sayede elektrik kesintileri olsa bile uygun cihazlarla izlemeye devam edebileceklerini ifade etti. Ayrıca, tatil dönemi boyunca güç kesintilerini engellemek için çevrimiçi güç kaynağı adı verilen cihazların kullanılabileceğini vurguladı.

Tatilcilerin güvenlik kamerası sistemi seçerken kaliteli ve bilinen markaları tercih etmeleri gerektiğini öneren Yılmaz, ucuz ürünlerin içlerinde düşük kapasiteli diskler bulundurabileceğini ve bu nedenle uzun tatil süreleri için uygun olmayabileceğini belirtti. Tatilcilerin iyi bir fiyat araştırması yaparak, uzman kişilere kamera kurulumunu yaptırmalarını tavsiye etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER