© Baykuş Haber

Bayram ziyareti sonrası bıçaklı saldırıya uğrayan 3 çocuk babası kurtarılamadı

GAZİANTEP'TE, AİLESİYLE BAYRAM ZİYARETİNDEN DÖNERKEN TAŞKINLIK ÇIKARAN BİR GRUBUN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRAYAN YUNUS ÇELENK (30), AĞIR YARALI OLARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. OLAY SONRASI ÇALIŞMA YAPAN CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ, KATİL ZANLISI OLDUĞU DEĞERLENDİRİLEN 2 ŞAHSI GÖZALTINA ALDI.

Gaziantep'te, ailesiyle bayram ziyaretinden dönüşte, sokakta taşkınlık çıkaran bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan 30 yaşındaki Yunus Çelenk, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ancak talihsiz adam, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı ve katil zanlısı olduğu değerlendirilen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi ve çevredeki vatandaşların ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak maalesef Yunus Çelenk kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma hala devam ediyor ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin üzerindeki şüpheleri aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER