© Baykuş Haber

Bayram ziyaretine giderken kazada ölen voleybolcu, toprağa verildi

Murat BEKMEZCİ - Alper ŞAŞMAZ / ANKARA, (DHA)- Ankara’dan Kastamonu’ya bayram ziyaretine giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden voleybolcu Miray Karasu (17) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'dan Kastamonu'ya bayram ziyareti için yola çıkan 17 yaşındaki voleybolcu Miray Karasu, trafik kazasında hayatını kaybetti ve bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Karasu ailesi, bayram ziyareti için Kastamonu'ya gitmek üzere önceki gün Ankara'dan yola çıktı. Ancak Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D-100 karayolunda meydana gelen kazada, aile otomobiline başka bir araç arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan Miray Karasu, yaralandı ve Kastamonu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Baba Şükrü Karasu ve diğer yakınları ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Eymirspor Kulübü'nde voleybol oynayan Miray Karasu için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene baba Şükrü Karasu, diğer yakınları ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları, Miray'ın tabutuna sarılarak gözyaşı dökerken, cenaze namazının ardından Miray Karasu Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER