© Baykuş Haber

Bayramda Burhaniyeye yoğun ilgi

9 GÜN BAYRAM TATİLİNİ FIRSATA ÇEVİREN BİNLERCE TURİST BURHANİYE’YE AKIN ETTİ. BAYRAM TATİLİ BOYUNCA İLÇENİN NÜFUSU 500 BİNİ AŞTI.

Bayram tatilini değerlendirmek isteyen binlerce turist, Burhaniye'yi tercih etti ve ilçenin nüfusu bayram boyunca 500 bini aştı. Burhaniye Belediyesi tarafından sahil bölgelerine yapılan turizm yatırım projeleri, ziyaretçiler tarafından beğenildi. Yenilenen ve gelişen görünümüyle yaz turizminin cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Burhaniye, bayram tatilinde birçok kişinin tercihi haline geldi.

Uzun sahil şeridi ve mavi bayraklı plajları, sıcak yaz günlerinde tatilcileri çekmeye devam ediyor. Tatilciler, Burhaniye'nin plajlarına akın etti. Burhaniye Belediyesi, Pelitköy sahil şeridinde zeytin ağaçları altında çim alanlar sunarak ücretsiz deniz ve piknik keyfi imkanı sağlıyor. Ayrıca, tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Öğretmenler Mahallesi ve Ören gibi geniş sahil bölgeleri ve mavi bayraklı plajlar, duş, tuvalet, soyunma kabinleri ve cankurtaran hizmeti gibi olanaklarla donatılmış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER