© Baykuş Haber

Bayramın Gözdesi Zincidere 100.Yıl

TALAS BELEDİYESİNİN KISA SÜRE ÖNCE HİZMETE SUNDUĞU ZİNCİDERE 100. YIL MESİRE ALANI KURBAN BAYRAMI’NDA VATANDAŞLARIN GÖZDE MEKANI OLDU.

Talas Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde hizmete sunduğu Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, Kurban Bayramı tatili boyunca vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Aileler, ücretsiz mangal pişirme alanında keyifli anlar yaşarken, gölet manzarası ve su fıskiyesi altında eğlenen çocuklar için ideal bir bayram mekanı oldu. Bayram süresince yaklaşık 200 bin kişi bu mesire alanından faydalandı.

Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, açıldığı günden bu yana hafta içi ve hafta sonlarına damgasını vuruyor. Kurban Bayramı'nda da bu mekan, vatandaşların ilk tercihi oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren aileler, bu güzel alana akın etti. Buraya gelenler, bayramın tadını çıkararak hem dinlendi hem de enerji topladı. Girişte uzun kuyruklar oluşsa da özel mini araçlarla alana ulaşım sağlandı.

Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı'nı ziyaret edenler, burayı çok beğendiklerini ifade ettiler. Reyhan Varlı, ailesiyle birlikte geldikleri bu mekanı çok sevdiklerini ve buraya gelmelerinin tavsiyelerle olduğunu söyledi. Doğalgazlı ocaklarda ücretsiz olarak etlerini pişirdiklerini belirten Ramazan Özer, "Çok güzel bir alan olmuş. İlk defa buraya geldik ve çok memnun kaldık" dedi. Vedat Süslü, burada sunulan hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını dile getirirken, Bekir İpek ise bu güzel mekanı gezdiğini ve hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade etti.

Kamelyalarda konaklayan Mustafa Yıkılmaz, bu güzel mekanı daha önce hiç görmediğini belirterek Talas Belediyesi'ne teşekkür etti. Bışar Yakut, mekandan memnun olduklarını ve temiz bir hava bulunduğunu söyledi. Çocuklar da göletin iskele bölümündeki su fıskiyesi altında eğlenceli vakit geçirdi ve serinledi. Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, vatandaşların keyifli ve huzurlu bir bayram geçirmelerine olanak sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER