© Baykuş Haber

Bayramının son günü Avcılardaki kurban çadırları toplanmaya başlandı

KURBAN BAYRAMI'NIN SON GÜNÜ AVCILAR'DAKİ KURBAN SATIŞ ALANINDAKİ ÇADIRLAR TOPLANIRKEN, BESİCİLER SATILMAYAN HAYVANLARI ARAÇLARA YÜKLEYEREK GERİ GÖTÜRMEYE BAŞLADI.

Kurban Bayramı'nın son günü, İstanbul Avcılar'daki kurban satış alanında hareketlilik sona erdi. Satılan hayvanların ardından kurban satış alanında kurulan çadırlar toplanmaya başlarken, satılmayan kurbanlıklar besiciler tarafından araçlara yüklenerek geri götürülmeye başlandı.

Kurban satış alanında çadırları toplayan bir besici, "Bayramdan önce kurduğumuz çadırları bugün toplamaya başladık. Şu an burada sadece küçükbaş hayvanlar kaldı. Büyükbaş hayvan kesimi bitti. Küçükbaş kesimi de nadir oluyor. Bu akşam itibariyle burada kimse kalmamış olacak. Biz de hızlı bir şekilde burayı temizleyeceğiz. Hayvan satışları geçen seneye oranla daha düşük ancak çoğunluğu satıldı. Kalan hayvanlar da akşama kadar geri götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Başka bir satıcı ise, "Kurbanlık hayvan satıcısı Necip Atı ise “Kırklareli’nden geliyorum. 150 tane küçükbaş hayvan getirdik. 100 taneyi sattık ancak 50 adet hayvan elimizde kaldı. Bayram tatilinin uzun olması bizim satışlarımızı çok etkiledi. İstanbul halkı tatile çıktı. Geçen seneye oranla satışlarımız daha düşük. Kamyon bekliyoruz kalan hayvanlarımızı geri götüreceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER