© Baykuş Haber

Bayramlık kestane şekerleri vitrinlerde

KURBAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİLERİNE İKRAM ETMEK İSTEYENLER VE ZİYARETLERDE GÖTÜRMEK İSTEYENLER İÇİN İLKA ŞEKERLEME TARAFINDAN ÖZENLE HAZIRLANAN KARDELEN ŞEKERLERİ VİTRİNLERDE YERLERİNİ ALDI. ÖTE YANDAN, EŞSİZ LEZZETE SAHİP BURSA KESTANE ŞEKERİ,İNSAN SAĞLIĞINA OLUMLU ETKİLERİ İLE DE ÖNE ÇIKIYOR.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, İlka Şekerleme tarafından özenle hazırlanan Kardelen şekerleri vitrinlerde yerlerini aldı. Bursa kestane şekeri, sağlığa olumlu etkileri ile öne çıkıyor ve ziyaretlerin vazgeçilmez ikramlığı olacak. İlka Şekerleme'nin e-ticaret Müdürü Tolga Akgün, bayram öncesinde artan talepleri karşılamak için yoğun çalıştıklarını belirtti. Kestane şekerini hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun bir şekilde ürettiklerini vurgulayan Akgün, bu lezzetin Türk kültüründe özel bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Kestane şekerinin sadece enfes lezzetiyle değil aynı zamanda sağlığa olan katkıları ile de önemli olduğunu açıklayan Akgün, kestanenin Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olduğunu söyledi. Kestanenin kestane şekeri, kestane pastası, kestane püresi ve kestane ezmesi gibi tatlı formlarında büyük beğeni topladığını ifade etti.

Akgün, kestane şekeri tercih edilmesinin çikolata ve baklava gibi alternatiflere göre hem ekonomik hem de sağlık açısından daha faydalı olduğunu belirtti. Ürünlerine kolayca ulaşmanın yollarını da paylaşan Akgün, Kardelen Kestane Şekerinin mağazaları, yüzlerce satış noktası ve online sipariş yoluyla erişilebilir olduğunu aktardı.

Kestanenin insan sağlığına olan faydalarını da vurgulayan Akgün, yüksek vitamin ve mineral içeriği, düşük yağ oranı ve sindirilebilir liflerle dengelenmiş bir besin olduğunu söyledi. Ayrıca, kestanenin güçlü antioksidanlar içerdiğini ve kansere karşı koruyucu etki gösterdiğini belirtti. Kestanenin zengin mineral içeriği ve iyi bir potasyum kaynağı olduğunu da ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER