© Baykuş Haber

Bayrampaşada yeni dönem yeni okulla başladı

BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ATİLA AYDINER, BAYRAMPAŞA ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

Bayrampaşa'da yeni eğitim dönemi başladı ve Bayrampaşa Anadolu Lisesi'nin yeniden inşa edilip öğrencilere kapılarını açmasıyla birlikte yeniliklerle karşılandı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, bu özel günde lise öğrencileriyle buluştu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Bayrampaşa'da da yaz tatilinin sona ermesiyle milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı, Bayrampaşa'da da çeşitli törenlerle kutlandı. Bu özel günde Bayrampaşa Anadolu Lisesi, baştan sona yenilenmiş ve öğrencilere kapılarını açmıştı. Yeni eğitim ve öğretim yılı açılış töreni, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in katılımıyla gerçekleştirildi. Törene Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti eski milletvekili Hüseyin Bürge, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katıldı.

Tören, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Ardından protokol konuşmaları ve öğrencilerin gösterileri yer aldı. Öğrenciler, sergiledikleri halk oyunları gösterileri ve müzik performanslarıyla büyük ilgi topladılar.

Başkan Atila Aydıner törende yaptığı konuşmada, "2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Biz biliyor ve inanıyoruz ki, eğitime yapılan yatırım doğrudan bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Bu bağlamda baştan sona yenilenen Bayrampaşa Anadolu Lisemizde sevgili öğrencilerimiz sadece rutin eğitimleri almakla kalmayıp aynı zamanda müzik, sanat ve teknoloji sınıflarıyla da yeteneklerini geliştirebilecekler." şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından ilçe protokolü ile birlikte müzik, sanat ve teknoloji sınıflarının açılışını yapan Başkan Aydıner, öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER