© Baykuş Haber

Baysak: Uzun soluklu işletmelerin sırrı kurumsallıktır

PROJELERDE SÜRECİN OLGUNLAŞMASI VE TAM ANLAMIYLA MEYVE VERMESİNDE KURUMSALLIĞIN BÜYÜK BİR ROL ÜSTLENDİĞİNİ BELİRTEN EB DİJİTAL AJANS FİRMA YÖNETİCİSİ ERTUĞRUL BAYSAK, “BİR ŞİRKETİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİNİ, YATIRIMIN KATMA DEĞERİNİ VASIFLI VE KALİTELİ İSTİHDAMIN OLUŞMASINDA EN BÜYÜK ROL SAHİBİ KURUMSALLIK OLUYOR” DEDİ.

EB Dijital Ajans'ın yöneticisi Ertuğrul Baysak, kurumsallığın projelerin olgunlaşması ve başarılı sonuçlar elde edilmesindeki önemine vurgu yaparak, şunları söyledi: "Bir şirketin sürdürülebilirliğini, yatırımın katma değerini ve nitelikli istihdamın oluşturulmasını sağlayan en önemli faktörlerden biri kurumsallıktır."

Sektördeki tüm paydaşların yeni projeleri heyecanla ve ciddi bir özveriyle gerçekleştirdiğine dikkat çeken Baysak, "Ancak projelerin tam anlamıyla olgunlaşması ve başarılı olması için kurumsal yapı ve yaklaşım büyük bir rol oynamaktadır. Kurumsallık, bir şirketin uzun vadeli başarısının temel taşıdır. Tüm projelerde, sürdürülebilirlik, yatırım getirisi ve nitelikli istihdamın oluşmasında kurumsal yaklaşım ve yapı büyük bir öneme sahiptir. Uzun vadeli başarıların anahtarı kurumsallıktır. Danışmanlık hizmetleriyle, her projenin özgün kurumsal kimliğini oluşturarak şirketlere özel çözümler sunuyoruz. Bu şekilde projenin eksik parçası tamamlanmış oluyor" dedi.

Baysak, bazı şirketlerin ilerleyen süreçlerde danışmanlık hizmetinin yetersiz kaldığını fark ettiğinde, şirketin kendi içinde bir organizasyon oluşturmasını sağladıklarını ve bu sayede sürecin sürdürülebilirliğini sağladıklarını açıkladı. Özellikle aile şirketlerinin bu konuda çok önemli olduğunu vurgulayan Baysak, "Liyakat ve kariyer sisteminin bir araya geldiği bu yaklaşım, ürünün üreticisinden son kullanıcısına değer katmasını sağlar. Şirketlerimiz ve kuruluşlarımız, yıl içinde ve sonunda hedeflerine daha hızlı ve verimli bir şekilde ulaşmak için kurumsal yaklaşımı benimsemelidir. Bu süreç, test edilmiş ve sonuçları doğrulanan, riskleri en aza indiren yolları içerir. Kurumsallık süreci, şirketin her yönünü ele almalıdır, duvar renginden online varlığın tasarımına kadar her detay incelenmelidir" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER