© Baykuş Haber

Bekir Sütcü, OSBÜKte yeniden seçildi

ADANA HACI SABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI BEKİR SÜTCÜ, ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNİN ÜST KURULUŞU OLAN OSBÜK’ÜN 21. OLAĞAN GENEL KURULU’NDA YENİDEN YÖNETİME SEÇİLDİ. SÜTCÜ, YÖNETİMDE BAŞKAN VEKİLİ OLARAK GÖREV ALDI.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Türkiye'deki 391 organize sanayi bölgesinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu'nun (OSBÜK) 21. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden yönetimde görev alarak Başkan Vekili oldu. Genel kurul, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu'nun da katıldığı bu önemli etkinlikte, OSBÜK Başkanlığı'na Memiş Kütükcü tekrar seçilirken, yönetim kurulu ise Bekir Sütcü, Cengiz Şimşek, Erdim Noyan, Mustafa R. Türker, Necip Filiz, Selçuk İskender, Mete Çağlayan, Mustafa Narlı, Murat Çökmez, M. Sabri Ünlütürk, Cem Hısımcıl, Gül Akyürek Balta, Cem Gün, Memet Aslan gibi deneyimli isimlerden oluştu.

OSBÜK yönetimindeki Adana'nın temsilcisi olarak Bekir Sütcü, tekrar Başkan Vekili olarak atanarak bu önemli kuruluşun çalışmalarına katkı sağlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER