© Baykuş Haber

Belediye başkanı ekiplerle birlikte sahaya indi

TURHAL'DA 40 DAKİKA ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ ŞEHRİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE SU BİRİKMELERİNE NEDEN OLURKEN BAZI EVLERİN ALT KATLARINDA SU BASKINLARINA NEDEN OLDU.

Turhal'da etkisini gösteren 40 dakikalık yoğun sağanak yağış, şehirde su birikintilerine yol açtı ve bazı evlerin alt katlarında su baskınlarına neden oldu. Bu olumsuz durumun önüne geçmek için Turhal Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İtfaiye ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçti. Belediye ekipleri, şehrin yüksek kesimlerinde dağlardan gelen toprak ve taş birikintilerini temizlemek için de çalışmalarını sürdürdü. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, ekiplerle birlikte sahada çalışarak olumsuz etkileri en aza indirmeye çabaladı.

Başkan Bekler, "Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Son yarım saatte şehrimiz ciddi bir yağış aldı. Tribleksler bölgemizde bahçelere ve yollara yayılan, bizi zor durumda bırakan bir durumla karşı karşıyayız ama Fen İşleri, TUSKİ kanalizasyon ve itfaiye ekiplerimizle sahadayız. Durumu kontrol altına aldık. Herhangi bir can kaybı ve mal kaybı buna sebebiyet vermedik. Elhamdulillah, çok büyük geçmiş olsun." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER