© Baykuş Haber

Belediye başkanı törende belediye binasına 2. katın penceresinden girdi

RİZE’DE ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ, 2 YIL ÖNCE SİPARİŞİNİ VERDİKLERİ İTFAİYE ARACININ GELİNCE BELEDİYE BİNASINA İTFAİYE MERDİVENİ İLE 2. KATTAN GİRDİ

Rize'nin Çayeli ilçesinde, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, 2 yıl önce sipariş verilen itfaiye aracının gelmesiyle belediye binasına ilginç bir giriş yaptı. Çayeli Belediyesi, uzun süre beklediği itfaiye aracını sonunda envantere ekledi. 32 metre uzunluğundaki merdivenli itfaiye aracı için Çayeli Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

Törende konuşan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, "Çayeli Belediyesi olarak uzun yıllardır beklenen, vatandaşlarımızın sürekli olarak talep ettiği ancak bir türlü temin edilemeyen itfaiye aracını halkımızın güvenliği için temin etmek için çalışmalar yürüttük. Mali tablomuzu düzelten ve öz kaynaklarımızı sağladıktan hemen sonra, 2 yıl önce 3.5 milyon TL'ye sipariş verdiğimiz 32 metre uzunluğundaki itfaiye aracını bugün itibarıyla makina parkımıza ekledik" dedi.

Aracın tanıtımının ardından itfaiye aracının sepetine binen Başkan Çiftçi, belediye binasının ikinci katındaki pencereden ilginç bir şekilde içeri girdi. Bu anlar izleyenleri şaşırtırken aynı zamanda gülümsetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER