© Baykuş Haber

Belediye Derincespor, şampiyonluğu kent merkezinde kutladı

BELEDİYE DERİNCESPOR PLAY-OFF ŞAMPİYONLUĞUNU KENT MEYDANINDA HALKLA BİRLİKTE KUTLADI.

Play-off şampiyonu olarak 2. Lig'e yükselen Belediye Derincespor, zaferlerini kent meydanında kutladı. Kulübü devralan yeni yönetim, şampiyonluk kutlamasında yer aldı, ancak eski başkan Ahmet Güntepe sahneye çıkmadı.

Belediye Derincespor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta play-off şampiyonu olarak 2. Lig'e yükseldi. Şampiyonluk kutlamaları kent meydanında coşkuyla gerçekleşti. Kutlama programı, kulüp tesislerinden kent meydanına yapılan araç konvoyuyla başladı. Kent meydanında futbolcular ve teknik ekip tarafından sevinç marşları söylendi.

Kulübün yeni başkanı Murat Subaşı, zaferin değerini vurgulayarak, Derincelilere şampiyonluğu armağan ettiklerini belirtti. Eski başkan Ahmet Güntepe sahneye davet edildi, ancak hiçbir söz hakkı verilmedi ve çıkmadı.

Derince Kaymakamı Meftun Dallı, yeni başkan ve yöneticilere destekleri için teşekkür ederken, eski başkan Ahmet Güntepe'nin katılmayı reddettiği organizasyonun başarısını kutladı. Futbolcular sahneye davet edildi ve şampiyonluk kupasını coşkuyla havaya kaldırdılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER