© Baykuş Haber

Belediyeden çocuklara bayram dondurması

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİNİN ÇOCUKLARI SEVİNDİREN VE AĞIZLARINI TATLANDIRAN DONDURMA DAĞITIMLARI BU BAYRAM DA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, çocukları sevindiren ve tatlı bir sürpriz sunan dondurma dağıtımlarına Kurban Bayramı boyunca da devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, özellikle dezavantajlı mahallelerde haftanın 7 günü dondurma dağıtımını sürdürüyor.

Bayram öncesi başlayan bu özel dağıtımlar, okulların yeniden açılacağı güne kadar kesintisiz devam edecek. Tarsus'un ünlü limonlu dondurması, tek kullanımlık kaplara konularak 'Vahap Amca'yla tatlı günler' yazılı araçlara yerleştiriliyor.

Tarsus, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde devam eden dağıtımların bir durağı da Halkkent Mahallesi oldu. Dondurma aracını gören çocuklar sevinçle koşarak limonlu dondurma alıyorlar.

Sosyal Hizmetler Dairesi'nde görevli Neslihan Tutka, çocukların bu sürprize büyük sevinçle karşılık verdiklerini belirterek, "Vahap Amca'yla tatlı günler projesi" ile dondurma dağıtımını başlattıklarını ve bayram tatili nedeniyle dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımına devam ettiklerini söyledi. Tutka, çocukların bu hediyeden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Dondurma alan çocuklar da mutluluklarını dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür ettiler. Bayram sürprizi olarak dağıtılan dondurma ile çocukların yüzlerinin gülmesi sağlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER