© Baykuş Haber

Belediyeden kovulan otobüs kaptanı: “Hani CHPli belediyelerden haksız yere işçi çıkarılmayacaktı”

NUMAN BÜYÜKHAN, ÇORLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI BAHÇESİNDE BASIN AÇIKLAMASINDA BULUNDU.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde işinden edilen Numan Büyükhan, haksız bir şekilde işten çıkarıldığını iddia ederek, "CHP'li yöneticiler neden sessiz, neden konuşmuyorlar? Promosyon iddialarını sorguladığımız için bizi kapı dışarı ettiler" dedi.

Geçtiğimiz yıl Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde otobüs şoförlüğü yapan 43 yaşındaki Numan Büyükhan, "promosyon vurgunu" iddialarını sorguladığı için belediye tarafından hızla işten çıkarıldığını ileri sürdü. Duruma sessiz kalmayan Büyükhan, Tekirdağ'dan Ankara'ya "hak ve adalet" yürüyüşü düzenlemiş ve ardından 1,5 ay boyunca CHP Genel Merkezi önünde protesto eylemi yapmıştı.

Numan Büyükhan, Tekirdağ'dan Ankara'ya yürüyerek haklarını aradı. Şimdi de Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı bahçesinde bir basın açıklaması gerçekleştirerek mücadelesine devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunarak, "Kılıçdaroğlu, seçim öncesi hiçbir belediye işçisinin haksız bir şekilde çıkarılmayacağına dair söz vermişti, ancak bu sözünü tutmadı. Şimdi açıklasınlar neden beni işten çıkardılar" dedi.

Büyükhan, mücadelesini sürdürmeye kararlı olduğunu ve adaletin yerini bulacağına inandığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER