© Baykuş Haber

Bergamada İlköğretim Haftası kutlandı

BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI HAKAN KOŞTU, TÖRENDE ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ.

Bergama ilçesinde, her yıl okulların açıldığı ilk haftada coşkuyla kutlanan İlköğretim Haftası, bu kez Ali Rıza Eroğlu İlkokulu'nda kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus ve ardından Bergama Kaymakamı Avni Oral'ın yaptığı konuşmaların ardından öğrenciler, günün önemini vurgulayan şiirler okudular ve geleneksel zeybek ve harmandalı oyunlarını sergilediler.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcını kutladı ve şunları söyledi: “Yeni eğitim öğretim yılının çocuklarımıza, ailelerimize ve çok değerli öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bergama Belediyesi olarak yaz aylarında okullarımızın bakımını yaparak yeni döneme hazır hale getirdik. Okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz işbirliği ile okulların çevre düzenlemeleri, bahçe bakımı, ağaç budama işlemleri, boya desteği, temizlik hizmetleri ve sulama sistemleri gibi konularda yardım sağladık. Ayrıca, bölgedeki öğrencilerin kullanımı için halı sahalar ve basketbol sahaları inşa ediyoruz. Bergama Belediyesi olarak okullara sağladığımız maddi ve bakım desteğinin yanı sıra, dönem içi ve yaz spor okulları ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek oluyoruz. Bergama Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile işbirliği yaparak son 4 yılda 8 binden fazla çocuğumuza yaz spor okulları düzenledik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sosyal gelişimlerini desteklemenin yanı sıra akademik başarılarını da görmeyi diliyoruz.”

Törene Bergama Kaymakamı Avni Oral, Bergama Garnizon Komutanı Vekili Tarık Filizcan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama İlçe Emniyet Müdürü Bergama Ziyver Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ulus, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler de katıldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER