© Baykuş Haber

Bertuğ Yıldırım: Avrupa Şampiyonası hedefimiz doğrultusunda çok çalışıyoruz

ÜMİT MİLLİ TAKIMI’NIN BAŞARILI FUTBOLCUSU BERTUĞ YILDIRIM, KAMP DÖNEMİNİ GALİBİYETLE TAMAMLADIKLARI İÇİN ÇOK MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEYEREK, AVRUPA ŞAMPİYONASI HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA ÇOK ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ.

Ümit Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Bertuğ Yıldırım, kamp dönemlerini galibiyetle tamamlamış olmanın büyük mutluluk verici olduğunu belirterek, Avrupa Şampiyonası hedefi doğrultusunda çok çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in maçı izlemeye gelmesinden dolayı teşekkürlerini iletti ve Volkan Demirel ile olan iletişiminin Hatayspor'dan öteye geçtiğini ifade etti.

Yıldırım, Bosna Hersek maçında attığı 2 golle ilgili olarak, "Girdiğimiz pozisyonları bu sefer daha iyi değerlendirdik. Kamp boyunca planladığımız oyunu sahada uyguladık. Bu galibiyetle kamp dönemini sonlandırdık ve bundan sonra daha da iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Ümit Milli Takımı'ndaki arkadaşlarıyla bir aile ortamı kurduklarını ve bu birlikteliğin başarıyı getireceğine inandığını belirten Yıldırım, "Bu sene büyük bir hedefimiz var, Avrupa Şampiyonası'na gitmek. Bu doğrultuda çok çalışıyoruz ve birlik beraberlik içindeyiz. Aile ortamını bozmadığımız sürece bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER