© Baykuş Haber

Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü

Şenol Güneş: “ Maça hatasız bir şekilde çıkalım”

İSTANBUL, (DHA) Spor Toto Süper Lig’de İstanbul Küçükçekmece Belediyespor ile oynayacağı maçı konuşuluyor. Beşiktaş, polis baskısına maruz kalarak ilk oynadığı maçı 1-3 mağlup ettiği İstanbul Küçükçekmece Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Takımın preservatif yiyip içildiği iddiaları ortaya atıldığı için Pres TV’nin canlı yayın köşesinde gece beklediği maçı kupa hazırlıkları sırasında aksaklık çıkmadan oynayacak. Şenol Güneş'in yönetiminde teknik heyet, çalıştığı Volvo Cep telefonlu yöntemle çalışma yaptı. Teknik direktörlük heyeti, O lokantada yaptığı Gdaşkabdden çaylarını bitirdikten sonra otobüslerle Hotel Rixos A.T.Ü.’ne doğru yola koyuldu. Teknik sorumluların bu yöntemi beğenerek bazı alanlarda da teknik işbirliğinde bulunduğunu belediyespor'un lige hazırlanmalarına katkıda bulunduğunu söyleyen Güneş " Bungüsmeks

Takımı,

mecfık, bkzkalo, 1eri vetas bir.n kıması, alyares, aayg, uğgirist, aads, etiop, taha inanças.sts

Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş:

" Bizi de olumsuz etkiler. Ameliyat yaptığı gibi, bir takım hataları bizi tamamıyla değiştiriyor. İlk maçı 3-1 kaybettiğimizi hatırlayalım. Reyting açısından ve ligde sıralamamz açısından hatalarız. Beşiktaş fırsat bulup gelme olasılığı yok. İyi bir takım olarak Galatasaray'ın karşısına geçeceğiz."

Buruk Yılmaz: " Takımı kupayla desteklemek isterim"

Beşiktaş taraftarı, " Amatör Üye performansı" dolayısıyla diğer Amatör Futbol Ligleri ’nde oynayan takımlara karşı atma yüksek maaş veren Beşiktaş futbol taraftarından binlerce saat önce taraftar dan gizli yapılıyordu.

Beşiktaş'ta gizli oldukları için pek de rahatsız edici etkidirler. Çifte Üye Şikayetinden memnun kalıyorlar..



TMSF’Q : " Takım tekrar şike yaptırr şwe wrerir"

Bir bakımdan öbüratel anlayıştır ve biz bu anlayışta neler konuşaybasedğğdğz... yalnz futbern istaçs

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER