© Baykuş Haber

Beşiktaş’ta karşıya geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı 

Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)-BEŞİKTAŞ’ta yolun karşısına geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Kazanın ardından duran otomobile başka bir otomobilin ve kamyonetin çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. 

Beşiktaş'ta bugün öğleden sonra, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına otomobil çarptı, ardından zincirleme bir kaza meydana geldi.

Olay, saat 17.00 sıralarında Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Sarıyer istikametinde meydana geldi. Mehmet Akbalık'ın kullandığı 34 FNB 980 plakalı otomobil, yaya geçidi olmayan bir noktada yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Kazanın etkisiyle duran otomobile arkadan gelen 34 CAY 688 plakalı kamyonet ve 16 BS 302 plakalı otomobil çarptı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralanan kadın, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Büyükdere Caddesi, Sarıyer istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kaza sırasında Mehmet Akbalık, "Yaya bir anda karşıma çıktı, ben hemen frene bastım ama otoyolda olduğumuz için araç duramadı. Yayaya hafifçe dokunduk. Arkamdan gelen diğer araç da çok hızlıydı, bana çarptı. Biraz beni sürükledi ve sonuçta üç araç zincirleme kazaya sebep oldu. Burada yaya geçidi veya trafik ışığı yok, birden otoyolun ortasından yolun karşısına geçmeye çalışanlar var" şeklinde olayı anlattı.

Kaza görgü tanığı Hasan Arpacı ise, "Biz içeride oturuyorduk, bahçede çay içiyorduk. Aniden bir ses geldi ve kadını gördüm. Arabadan atladığını sandım. İnsanlar bize buradan nasıl karşıya geçeriz diye soruyorlar. Burada bir metro geçişi var ilerde, bir de ileride ışıklar var. Ancak mesafe uzak olduğu için insanlar burada delik gibi bir yerden hemen karşıya geçmeye çalışıyorlar, bu da tehlikeli oluyor" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER