© Baykuş Haber

Beşiktaşta zincirleme kaza: Otomobil kadının üstünden geçti

BEŞİKTAŞ’TA ÜÇ ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZADA, EN ÖNDEKİ ARACIN ÇARPTIĞI KADIN AĞIR YARALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILAN KADININ HAYATİ TEHLİKESİNİN BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ. ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR İSE CADDEDE YAYA GEÇİDİ, TRAFİK LAMBASI YA DA ALT-ÜST GEÇİT BULUNMADIĞI İÇİN BENZER KAZALARIN SÜREKLİ YAŞANDIĞINI SÖYLEDİ.

Beşiktaş'ta Zincirleme Kaza: Kadın Ağır Yaralandı

Beşiktaş'ta üç aracın karıştığı zincirleme kazada, önde seyreden aracın çarptığı kadın ağır yaralandı. Kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunuyor. Kazada, çevredeki vatandaşlar yaya geçidi, trafik lambası veya alt-üst geçit eksikliği nedeniyle benzer kazaların sık sık yaşandığına dikkat çekti.

Olay, saat 17.00 sularında Beşiktaş Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Orta yaşlarda kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın, yaya geçidi ve trafik ışıklarının olmadığı yolda refüjün korkuluklarındaki bir boşluktan yararlanarak karşıya geçmeye çalıştı. Ancak kadın, ani bir fren yaptıktan sonra duramayan araca çarpmanın etkisiyle yere düştü.

Kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Kadının hayati tehlikesinin olduğu belirtiliyor. Kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırıldı ve trafik normale döndü.

Bölgedeki vatandaşlar, yaya geçidi, trafik lambası veya üst geçit eksikliği nedeniyle benzer kazaların sürekli yaşandığını ifade etti. Bu tür durumların önüne geçebilmek için önlemler alınması gerektiğini söylediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER