© Baykuş Haber

Beyaz Saray Sözcüsü, kokain bulunduğunu doğruladı

BEYAZ SARAY SÖZCÜSÜ KARİNE JEAN-PİERRE PAZAR GÜNÜ BEYAZ SARAY’DA BULUNAN YASAKLI MADDEYE İLİŞKİN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “KOKAİNİN BULUNDUĞU YER, ZİYARETÇİLERİN YOĞUN OLDUĞU BİR YER” DEDİ.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, pazar günü Beyaz Saray'da yasaklı madde bulunmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kokainin bulunduğu yer, ziyaretçilerin yoğun olduğu bir bölge" dedi. Bu olay sonrasında Gizli Servis tarafından bir soruşturma başlatılmıştı.

Dün yaptığı açıklamada Jean-Pierre, "Kokainin bulunduğu yer, birçok Batı Kanadı ziyaretçisinin geldiği ve yoğun bir şekilde ziyaret edilen bir alan" şeklinde konuştu. Soruşturma sırasında herhangi bir kişinin uyuşturucu testine tabi tutulup tutulmadığına ilişkin bir soruya ise Jean-Pierre, "Gizli Servis'in soruşturması sonucunda uygun ve garantili her türlü eylemi yapacağız" cevabını verdi.

Jean-Pierre ayrıca Başkan Joe Biden ve First Lady Jill Biden'ın yaşadığı Beyaz Saray'ın Batı Kanadı turlarının cuma, cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirildiğini, yasaklı maddenin ise ziyaretçilerin elektronik ve diğer eşyalarını koyduğu Batı Kanadı girişindeki bir bölmede bulunduğunu açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER