© Baykuş Haber

Beyazgül esnafla bir araya geldi

BEYAZGÜL ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyüp Peygamber Caddesi'nde tamamlanan sundurma çalışmalarının ardından esnafları ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Koruma, Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEM) tarafından kentin tarihi dokusuna uygun bir şekilde gerçekleştirilen sundurma çalışmaları, Eyyüp Peygamber Caddesi'nde tamamlandı. Bu önemli cadde, her yıl yüz binlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilmekte ve Eyyüp Peygamber makamının yer aldığı bir bölge olarak bilinmektedir.

Başkan Beyazgül, sundurma çalışmalarının tamamlandığı Eyyüp Peygamber Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Bu ziyaret sırasında Beyazgül, "Eyyüp Peygamber Caddesi'nde sundurma çalışmalarını tamamladık ve bugün esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla bir araya geldik. Sundurmalarımız çok güzel bir estetik katmış durumda. Esnaflarımızın taleplerini dikkate alıyoruz ve yerine getiriyoruz" dedi.

Bu önemli projenin tamamlanmasının ardından bölgedeki esnaflar da Başkan Beyazgül'e teşekkür ettiler. Sundurma ve gölgelik çalışmalarının yanı sıra yaklaşık 3,500 metrekarelik sağlıklaştırma işlemleri de tamamlanarak bölgenin estetik ve fonksiyonel açıdan iyileştirilmesine katkı sağlandı. Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel değerlerini koruma ve geliştirme çabaları, şehrin daha çağdaş ve kullanışlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER