© Baykuş Haber

Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi yılsonu sergisiyle dönemi kapattı

SELÇUKLU BELEDİYESİNİN ÖRNEK OKUL DIŞI ÖĞRENME ORTAMLARINDAN BİR TANESİ OLAN VE GELECEĞE DONANIMLI BİREYLER YETİŞTİREN BEYHEKİM GELİŞİM VE TEKNOLOJİ AKADEMİSİ ATÖLYELERİNDE EĞİTİM GÖREN KURSİYERLERİN ORTAYA KOYDUĞU ESERLERİN SERGİLENDİĞİ PROGRAMLA SENEYİ SONLANDIRDI.

Manisa'nın Selçuklu İlçe Belediyesi'nin örnek Okul Dışı Öğrenme Ortamlarından biri olan Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi, geleceğe donanımlı bireyler yetiştiren bir atölye olarak eğitim veriyor. Bu akademiye katılan kursiyerlerin yıl boyunca ortaya koyduğu eserlerin sergilendiği bir program düzenlenerek yılı sonlandırıldı.

Selçuklu Belediyesi tarafından gelecek nesillerin daha donanımlı olmaları ve kendilerini geliştirmeleri amacıyla hayata geçirilen okul dışı öğrenme ortamlarından biri olan Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi, yıl sonu sergisi ile dönemi tamamladı. Akademideki atölyelerde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı eserler büyük ilgi gördü. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, belediye meclis üyeleri, kursiyerler ve aileleri de sergi programına katıldılar.

Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi'nde 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında sabah ve öğlen grupları olmak üzere iki dönem şeklinde toplam 2,500 öğrenci ve yetişkin eğitim aldılar. Akademide İHA Mekatronik, Siber Güvenlik, Robotik Kodlama, İHA-Mekatronik, Vefa Gençlik, Genç Kalemler Hitabet ve Yazarlık, Tarih, Hat Sanatları, Müzik, Fotoğrafçılık, Organik Oyuncak Üretimi, Moda Tasarım ve Takı Tasarım gibi toplam 12 farklı atölye bulunuyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, okul dışı öğrenme ortamlarının gençlere hayatları boyunca rehberlik edeceğini ifade ederek, bu projelerin son derece önemli olduğunu vurguladı. Beyhekim Gelişim ve Teknoloji Akademisi'nde 2,500 öğrencinin ve yetişkinin eğitim aldığını belirten Pekyatırmacı, bu tür projelerin Selçuklu'nun her alanda öncü olmasına katkı sağladığını dile getirdi.

Programın sertifika takdim töreni sonrasında protokolün sergi alanını gezmesiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER