© Baykuş Haber

Beykozda freni boşalan otobüs bir evin bahçesine düştü

BEYKOZ'DA FRENİ BOŞALAN OTOBÜS GERİ KAYARAK BİR EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ

Beykoz ilçesinde, bir özel halk otobüsünün park halindeyken freni boşalınca geri geri kayarak bir evin bahçesine uçtu. Neyse ki bu olayda ölü veya yaralanan olmadı.

Olay, Soğuksu Mahallesi Cengizhan Caddesi'nde saat 21.30 sularında meydana geldi. 34 HD 3692 plakalı özel halk otobüsü, park halindeyken freninin boşalması sonucu geri geri kayarak yol kenarındaki bir bahçeye çarptı. Bu sırada park halindeki iki araca da çarpan otobüs, yol kenarındaki bahçenin duvarına çarparak durabildi.

Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi, ancak şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Vinç yardımıyla otobüs kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Mahalle sakinlerinden biri olan Salim Uzun, olayı şöyle anlattı: "Saat 21.00 civarında evden çıktım. Bu tarafa doğru gelirken bir ses duydum, ağaçların devrildiğini gördüm. Bu sırada park halindeki özel halk otobüsü geri geri gelerek iki minibüse çarptı. Daha sonra yön değiştirip yolun karşı tarafına geçerek korkuluklardan aşağı düşerek oraya takılıp kaldı."

Bu tür beklenmedik olaylar, güvenlik tedbirlerinin ve araç bakımının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Neyse ki bu olayda can kaybı yaşanmamış.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER