© Baykuş Haber

Beylikdüzünde beton mikseri sürücüsü bariyerlere çarptı

BEYLİKDÜZÜ’NDE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ BETON MİKSERİ, BARİYERLERE ÇARPTI. ÖLEN YA DA YARALANANIN OLMADIĞI KAZADA HARAMİDERE AMBARLI LİMAN İSTİKAMETİNE YOLUN BİR KISMI TRAFİĞE KAPATILDI.

Beylikdüzü'nde, bir beton mikserinin sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, mikser bariyerlere çarptı. Kazada ne ölen ne de yaralanan olurken, olayın etkisiyle yolun bir bölümü kısa süreliğine trafiğe kapatıldı.

Saat 11.30 civarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Kuyumcular Yolu Caddesi'nde gerçekleşen kaza, Mustafa G. yönetimindeki 34 BAB 177 plakalı beton mikserinin direksiyon kontrolünün kaybedilmesi sonucu meydana geldi. Mikser, bariyerlere çarparak bariyerleri aştı ve yolu bölen kanala girdi. Olayın hemen ardından polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi.

Neyse ki kazada can kaybı veya yaralanma olmadı, ancak araç ciddi hasar aldı. Bu nedenle Haramidere Ambarlı Limanı istikametine giden yol, aracın olay yerinden kaldırılmasına kadar bir süre trafiğe kapatıldı. Kazanın ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER