© Baykuş Haber

Beyoğlu’nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı

Özgür EREN-Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA)-BEYOĞLU’nda gece kulübünde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakla kovaladığı kişiyi ara sokakta yakalayıp defalarca bıçaklayan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

Beyoğlu'nda bir gece kulübünde meydana gelen tartışma kısa süre içerisinde bir bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga, Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bir gece kulübünde geçtiğimiz Cuma günü saat 03.30 sıralarında yaşandı. İddialara göre, bir çift sevgili olarak eğlenirken yan masada oturan Fatih B. ile 'bakma' nedeniyle bir tartışma başladı. Tartışma büyüyünce gece kulübü çalışanları tarafları dışarıya çıkardı, ancak kavga burada da devam etti.

Saldırgan, bıçak çıkararak Fatih B.'yi kovalamaya başladı ve ara sokaklarda bir süre boyunca kovalamaca devam etti. Saldırgan elindeki bıçakla Fatih B.'yi yakalayarak vücudun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Fatih B. aldığı bıçak darbesine rağmen tekrar kaçmayı denedi, ancak saldırgan tekrar onu yakalayarak bıçaklamaya devam etti. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu ve ağır yaralanan Fatih B. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bıçaklı saldırgan ise Güven Timleri tarafından bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Bu dehşet dolu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Saldırganın ifadesinde, kız arkadaşını taciz ettiğini ve dayanamayıp bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER