© Baykuş Haber

Bıçakladığı eşini eşarpla boğarak öldüren katil koca hakim karşısına çıktı

DENİZLİ’DE 2 ÇOCUĞUNUN ANNESİNİ BAŞKASIYLA GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞADIĞI İÇİN BOYNUNDAN VE GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADIKTAN SONRA EŞARPLA BOĞARAK ÖLDÜREN KATİL KOCA, AĞIRLAŞTIRILMIŞ HAPİS CEZASIYLA YARGILANDIĞI DAVADA İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI.

Denizli'de bir trajedi yaşandı. Bir adam, eşiyle yaşadığı gönül ilişkisi krizi sonucu korkunç bir cinayete imza attı. Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde gerçekleşti. 24 Ocak 2023 tarihinde, işsiz olan 41 yaşındaki Sinan Uygun, eşi olan tekstil işçisi 38 yaşındaki Ummuhan Zerrin Uygun ile tartıştı. Bu tartışma sonucunda Sinan Uygun, eşini boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldürdü.

Katil, olay sonrası bir berber dükkanına sığındı ve polis tarafından gözaltına alındı, ardından tutuklandı. İfadesinde eşini başkasıyla ilişki yaşadığı için öldürdüğünü itiraf etti.

Bu korkunç cinayetin ardından açılan davada, katil hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İlk duruşma Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşma sırasında, katilin 16 yaşındaki erkek ve 21 yaşındaki kız çocukları da hazır bulundu.

Katil, mahkemede eşinin daha önce ilişki yaşadığı bir erkekle tekrar ilişkiye başladığını ve bu nedenle boşanma kararı aldıklarını, cinayeti alkollü olduğu bir gece öfkelenip işlediğini söyledi.

Ölen kadının sevgilisi de mahkemede, 5 yıldır ilişki yaşadıklarını belirtti. Mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için davanın ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER