© Baykuş Haber

Bıçaklandı, şikayetçi olmadı

BIÇAKLANAN GENÇ, SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİ’NDE DÜN GECE SAATLERİNDE BİR GRUP GENÇ KENDİ ARALARINDA KAVGA ETTİ. BIÇAKLA YARALANAN BİR KİŞİ AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI. ŞÜPHELİLER POLİS EKİPLERİNİN YOĞUN ÇABASI SONRASI KISKIVRAK YAKALANIRKEN, HASTANEDE BIÇAKLA YARALANAN GENÇ, SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI. ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI. OLAY, DÜN GECE SAATLERİNDE KALEİÇİ MEVKİSİNDE MEYDANA GELDİ. EDİNİLEN BİLGİYE GÖRE, BİRBİRLERİ İLE DAHA ÖNCEDEN HUSUMET OLDUĞU İLERİ SÜRÜLEN İKİ GENÇ, ATATÜRK BULVARI ÜZERİNDE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BİRBİRLERİNE LAF ATTIĞI İDDİA EDİLEN GENÇLER, BİR ANDA KAVGA TUTUŞTU. YAKLAŞIK 6-7 KİŞİLİK GRUBUN KENDİ ARALARINDA KAVGA ETTİĞİ ESNADA 21 YAŞINDAKİ K.A., BACAĞINDAN BIÇAKLANDI. GENÇ, KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILIRKEN BIÇAKLA YARALAYAN GRUP OLAY YERİNDEN KAÇTI. VATANDAŞLAR DURUMU 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE BİLDİRDİ. KISA SÜRE İÇERİSİNDE OLAY YERİNE GELEN AMBULANS, BIÇAKLA YARALANAN K.A.’YI KUŞADASI DEVLET HASTANESİ’NE GÖTÜREREK TEDAVİ ALTINA ALDI. KUŞADASI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI ASAYİŞ BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ BIÇAKLA YARALAYIP KAÇAN A.Ö. VE U.T.,’Yİ KESEDAĞI MEVKİSİNDE KISKIVRAK YAKALANDI. SALDIRGANLAR, BIÇAKLA YARALANAN K.A.’NIN HERHANGİ BİR ŞİKAYETİ OLMADIĞINDAN YAPILAN SORGULAMANIN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI. OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR.

Dün gece Kuşadası ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir grup genç arasında yaşanan kavga sonucu bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı genç hastaneye kaldırıldı, ve olaya karışan şüpheliler polis tarafından yakalandı. Ancak, bıçakla yaralanan genç şüphelilerden şikayetçi olmadı ve bu nedenle şüpheliler serbest bırakıldı.

Olay, dün gece Kaleiçi mevkiinde gerçekleşti. Daha önce aralarında husumet olduğu belirtilen iki genç, Atatürk Bulvarı üzerinde karşı karşıya geldi ve sözlü bir tartışma başladı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü, ve yaklaşık 6-7 kişilik bir grup arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Bu kavga sırasında 21 yaşındaki K.A. isimli genç, bacağından bıçaklandı ve yere yığıldı. Kavga eden grup, bıçakla yaraladıkları gençle birlikte olay yerinden kaçtı.

Durumu gören vatandaşlar hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. Ambulans kısa sürede olay yerine gelerek yaralı genci Kuşadası Devlet Hastanesi'ne taşıdı, burada tedavi altına alındı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan A.Ö. ve U.T. adlı şüphelileri Kesedağı mevkiinde yakaladı. Ancak, bıçakla yaralanan genç K.A. herhangi bir şikayette bulunmadığı için şüpheliler sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER