© Baykuş Haber

Bilecikte hafızlar kampa girdi

BİLECİK'TE HAFIZLAR KAMPA GİRDİ

Bilecik Müftülüğü, hafızlık kurslarında öğrenim gören öğrencileri bir araya getirerek motivasyonlarını artırmak ve birliklerini pekiştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda, Osmanlı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy'de 1 haftalık bir kamp düzenlendi.

Kampın düzenlendiği ev, köy sakinlerinden Ali Osman Özcan'ın, 2011 yılında şehit olan oğlu Bilal Özcan anısına tahsis ettiği bir mekandı. Öğrenciler, bu kamp sayesinde zihinsel olarak dinlenme fırsatı bulurken eğitimlerine de devam ettiler.

Kampı ziyaret eden Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, öğrencilerle bir araya gelerek hafızlığın önemini vurguladı. Erhun, öğrencilere hitaben, "Hafızlık büyük bir onurdur. Allah sizi seçti ve Kuran'ı öğrenmeye layık gördü. Bu, büyük bir şeref ve ayrıcalıktır. Dünyada en değerli unvanlardan biri hafızlık unvanıdır. Allah katında da en yüksek rütbe hafızlık rütbesidir. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, bu kamp imkanını sağlayan Ali Osman Özcan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret sırasında, Pazaryeri İlçe Müftüsü Dr. Şerif Gedik de İl Müftüsü Ali Erhun'a eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER