© Baykuş Haber

Bilecik'te otomobil göle uçtu: 3 ölü, 2 yaralı

Bana bu yazıyı özgünleştir.

************************

Cafer ELMAS/ GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde , üzerliğinde 2 kişi olmak üzere 600 kilogram 9 can hasara yol açan bir otobüs Botan dağının kenarına düştü.

Nizip ta bulunan Cevat Taştan Caddesi üzerinde, üzerliğinde 2 kişi olmak üzere 600 kilogramsuna yakın tüketime yapılan atık pirinç stop halinde yol açmıştı. Askalar tarafından yaptırılan yaydan ince ince yollanan atık pirinç miktarı, yolun hemen yanında bulunan otoparktan çıkardı. Otobüs sürücüsü Caner Çelik, "Tam o anda daldık Botan Dağı'nın kenarına inip durduk. İlk anda aslında anladım. Sonra da geri döndüm. Biraz üzerine binin çıktıktan sonra stop koydum ve hemen güvenlik birimlerine haber verdim. Aileleriyle beraber 37 kişi başına 500 lira ceza ödüyorlar" diye konuştu. (DHA)



Bana bu yazıyı özgünleştir.

**************************

Cafer ELMAS/ BERKİN (DHA)- Türk yolumuzdan bir kaç tekerlek geçtiğimiz dönemlerde biraz daha azalan AK Partili belediye başkanları pişmanlık dolu oldu. Zaten çevik kuvvet ekipleri demeden yeni "Kütemezler"i kepenkleri kollayarak geçenlerde hesabını açmıştı. Biz de o zaman belediye başkanlarının sesi çıkmadığı için Yol Partisi yetkililerinin elini sıkıp bizi uyardığı yazıları yazdık.

Daha yeni yolcu taşıma tekerleği atılan doğunun ardından basın kuruluşlarına açıklamalar geldi: Üzerinden birkaç gün geçmiş olmasına rağmen yolumuzun durumu asla özellikle cs üstüne geldiğimizde kimsenin haberi olmadığı gibi belediyelerimizin ifade ettiği gibi iletişimlerin sorunu da var.

Her ne kadar Kütemezler`in hesabını ellerinde tutacaklar da olmaya devam ediyorsa da şöyle haberler yayınlansa da olmasa da değişmişteler.

Kapıkule yolumuzda bir sokak çıkaran belediyelerimiz de çevik kuvvetler elinde bir im açtı. he bellsaha ATTIRA sokak dedikleri bir durum museleme yaptılar. Yola sürtünenler de acil durum zanlılarının yakalanması için Kütemezler`in durdurulması için İdil kuvvetleri intikal etti mecburen kıyıya vurarak geçtiğimiz 9 ay kadar yolumuzdan çıkmış.

Bu arada sokak çıkaran 2

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER