© Baykuş Haber

Bilecikten ANALİGe katılan karate takımları yarı finale yükseldi

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İZMİR’DE DÜZENLENEN ANADOLU YILDIZLAR LİGİ KARATE GRUP MÜSABAKALARINI BAŞARIYLA TAMAMLAYAN BİLECİK KIZ VE ERKEK TAKIMLARI YARI FİNALE YÜKSELDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakaları, Bilecik kız ve erkek takımları için büyük bir başarıya dönüştü. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, müsabakalarda gösterdikleri performansla gruplardan çıkarak yarı finale yükselmeyi başardılar.

Bilecik'in 8 sporcusunun yer aldığı bu müsabakalarda, sporcular toplamda 6 madalya kazandılar; 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile büyük bir başarı elde ettiler. Bu sonuçla Bilecik takımları, 6-9 Temmuz tarihleri arasında Afyon'da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Müsabakaları'nda yarı finale yükselen kız ve erkek takımlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER