© Baykuş Haber

Bilim ve teknolojinin kalbi Bayburtta atacak

ROKET VE İNSANSIZ HAVA ARACINDAN SANAL GERÇEKLİK UYGULAMALARINA, KODLAMA VE MODEL UÇAK YARIŞMASINDAN TELESKOP GÖZLEMİNE KADAR 30'U AŞKIN ETKİNLİK VE ATÖLYENİN BULUNDUĞU “BAYFEST” 12 HAZİRAN PAZARTESİ BAŞLIYOR

12 Haziran'da başlayacak olan "BAYFEST," roketlerden insansız hava araçlarına, sanal gerçeklik uygulamalarından kodlama ve model uçak yarışmalarına kadar 30'dan fazla etkinliği ve atölyeyi içeren heyecan verici bir bilim ve teknoloji festivaline ev sahipliği yapacak. Bu etkinlik, Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenleniyor ve 12-13-14 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Etkinlikler sabah 09.00'da başlayacak ve akşam 16.00'ya kadar devam edecek. Ayrıca, akşam saat 20.30'dan sonra teleskoplarla gezegen ve ay gözlemi yapma fırsatı da sunulacak. Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu ve bahçesi, bu heyecan verici etkinliklerin gerçekleşeceği mekan olarak seçildi.

BAYFEST, bilim ve teknolojiye ilgi duyanların meraklarını tatmin edecek ve katılımcılara eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER