© Baykuş Haber

Bilim Yunusemre eğitmenleri ağırladı

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, TÜRKİYE TEKNOLOJİ TAKIMI (T3) VAKFI, TÜBİTAK İŞBİRLİĞİ İLE HAYATA GEÇİRDİĞİ BİLİM YUNUSEMRE’DE, EĞİTMENLERİ AĞIRLADI

Yunusemre Belediyesi, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ve TÜBİTAK işbirliğiyle yürüttüğü Bilim Yunusemre projesi kapsamında eğitmenler için özel bir program düzenledi. Bu programın çerçevesinde Türkiye Teknoloji Takımı tarafından verilen eğitimlere 110 eğitmen katıldı ve farklı alanlarda eğitim aldılar.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eğitmenlere başarılar dileyerek Bilim Merkezlerinin ülkenin geleceğine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Başkan Çerçi ayrıca T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, öğretmenler ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye Teknoloji Takımı T3 Vakfı Müdürü Ömer Kökçam ise bilim ailesinin her geçen gün büyüdüğünü belirterek eğitmenlere teşekkürlerini iletti. Bu kampta, ülke genelindeki bilim merkezlerinde öğrencilere sunulacak eğitim içeriği oluşturuldu. Bu içerik, bilim merkezlerinde gençlere aktarılacak ve ülkenin bilimsel gelişimine katkı sağlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER