© Baykuş Haber

Bingölde Cevdet Yılmaz coşkusu

BAKANLIK, BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GİBİ BİRÇOK ÖNEMLİ GÖREVDE BULUNAN BİNGÖL ESKİ MİLLETVEKİLİ DR. CEVDET YILMAZ, YENİ KABİNEDE CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLARAK GÖREV ALDI. YILMAZ’IN YENİ GÖREVİ NEDENİYLE MEMLEKETİ BİNGÖL’DE SEVİNÇ KUTLAMALARI YAPILDI. VATANDAŞLAR, HAVAİ FİŞEKLER PATLATIP, MEŞALELER YAKIP DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE HALAYLAR ÇEKTİ.

Bingöl Eski Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, yeni Kabine'de Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev almasıyla memleketi Bingöl'de büyük bir sevinç yaşandı. Yılmaz'ın yeni görevi kutlamak amacıyla Bingöl'de coşku dolu etkinlikler düzenlendi.

Bingöl merkezde, davul-zurna eşliğinde coşkulu kutlamalar gerçekleştirildi. Ancak, Pazar günü yapılacak LGS sınavı nedeniyle kutlamalar kısa sürdü. Genç İlçesi'nde ise sevinç gösterileri renkli anlara sahne oldu.

Genç İlçesi Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, hava fişekleri patlatarak meşaleler yaktılar ve davul-zurna eşliğinde halaylar çektiler. Cevdet Yılmaz'ın yeni görevini kutladılar.

Emrah Davran, Yılmaz'ın yeni görevinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Hükümetin çeşitli kademelerinde yer alan hemşerimiz Dr. Cevdet Yılmaz, bugün açıklanan yeni kabinede Cumhurbaşkanımız tarafından devletin iki numaralı adamı olarak görevlendirildi. Bu nedenle gece yarısı bir araya geldik. Bakanımız, bundan sonra vatanımıza, milletimize ve ülkemize daha büyük hizmetlerde bulunmayı sürdürecektir. Çok mutluyuz. Hemşerimize verdiği görev için Cumhurbaşkanımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi.

Emin Yiğit, Cevdet Yılmaz'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini kutlamak için toplandıklarını söyleyerek, "Hemşerimiz Dr. Cevdet Yılmaz'ın yeni kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev alması bizleri gururlandırdı. Hayırlı ve başarılı bir görev dönemi geçirmesini diliyorum. Bu akşam, yeni görevini kutlamak için burada toplandık. Hep birlikte coşkuyla kutluyoruz. Rabbim muvaffak etsin" şeklinde konuştu.

Orhan Güler, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevine getirilen Dr. Cevdet Yılmaz'ı tebrik ediyorum. Bu kutsal ve zorlu görevde kendisinin yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER